Vallavolikogu juht vangerdas vallavalitsusse

Margus Martin
, reporter
Copy
Väike-Maarja vallavolikogu senine esimees Ene Preem otsustas teha elus kannapöörde ja panustada omavalitsuse heasse käekäiku talle südamelähedasemas arendusnõuniku ametis.
Väike-Maarja vallavolikogu senine esimees Ene Preem otsustas teha elus kannapöörde ja panustada omavalitsuse heasse käekäiku talle südamelähedasemas arendusnõuniku ametis. Foto: Marianne Loorents

Üle kuue aasta Väike-Maarja vallavolikogu esimehena töötanud Ene Preem otsustas senisest ametist loobuda. Ta kandideeris vallavalitsusest lapsepuhkusele läinud arendusnõuniku asendajaks ja osutus valituks.

Volikogu seni juhtinud Preem lausus, et esimehe rollist loobumise ja ühes sellega volikogust lahkumise põhjustel pole vähimatki seost opositsiooni ja koalitsiooni kemplustega. “Sven Kesler ei mänginud minu otsuses mitte mingisugust rolli,” ütles ta.

Rääkides uutest kandidaatidest volikogu esimehe kohale kinnitas endine volikogu esimees, et valla võimukoalitsioon on juba kokku saanud ja kandidaate arutanud ning seab kuu lõpul toimuval järgmisel volikogu istungil üles oma kandidaadi. “Ka opositsioonil on see võimalus olemas,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles