Spordiaasta sangarid tõusid ausärasse

Margus Martin
, reporter
Copy
Lääne-Virumaa aasta naissportlase tiitli viis endaga keskmaajooksja, politseinikuna leiba teeniv Kelly Nevolihhin.
Lääne-Virumaa aasta naissportlase tiitli viis endaga keskmaajooksja, politseinikuna leiba teeniv Kelly Nevolihhin. Foto: Ain Liiva

Lääne-Viru lõppenud aasta parimate sportlaste selgitamiseks korraldatud hääletus tõstis troonile nii uusi kui ka juba tuttavaid tegijaid. Parima mees- ja naissportlase valikul eelistas rahvas värskeid nägusid.

Kui kahel varasemal aastal selgusid parimad pooleteise tuhande ja enama hääletaja abil, siis seekord andis eelistustest teada ligemale üheksasada inimest.

Vastajate arv jäi väiksemaks objektiivsetel põhjustel: aeg, mille jooksul sai valiku langetada, oli lühike ning sattus pühadeperioodi. Hääletamist ja tunnustamisüritust korraldanud Lääne-Virumaa Spordiliidu juhatuse esimees Erich Petrovits lausus, et paratamatult jääb igasuguste hääletamiste puhul alles teatud subjektiivsus. “Rahvas valis ja sellised need tulemused olid,” rääkis ta. “Isiklikult arvan, et kõik valituks osutunud sporditähed on väga väärikad. Spordiaastast tervikuna rääkides võib öelda, et see oli suhteliselt kirev ja edukas. Meil on tulnud uusi huvitavaid tegijaid.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles