Medalimeistri pada podiseb, tema loomingut kannab presidentki

Margus Martin
, reporter
Copy
President Kersti Kaljulaid kandis üleeelmisel aastal Tallinna maratonil Rakvere disaineri Priit Verlini loodud jooksusärki ja sai kaela sama mehe tehtud osalejamedali.
President Kersti Kaljulaid kandis üleeelmisel aastal Tallinna maratonil Rakvere disaineri Priit Verlini loodud jooksusärki ja sai kaela sama mehe tehtud osalejamedali. Foto: Sander Ilvest

Äsja Eesti jooksuvõistluste kõige nägusamad medalid välja selgitanud veebiportaali marathon100.com paremustabelis tegid ettearvatult puhta vuugi Rakvere meistri tööd.

Disainer Priit Verlin ja tema ettevõte osaühing Medalimeister laiemat tutvustust ei vaja. Pole saladus, et rakverlase töid, millest enamiku moodustavad spordivõistluste medalid, aga palju on ka mitmesuguseid aumärke, leiab igast Eesti nurgast ja välismaaltki.

Hiljuti umbes tuhande vastaja abil kahes kategoorias koostatud jooksu­ürituste medalite pingereas noppisid Verlini kujundatud ja valmistatud tööd esikoha nii suurte kui ka väikeste ürituste arvestuses. Esimeses võidutsesid Tallinna maratoni kaks eri kujundusega osalejamedalit ja teises Elva südaööjooksu auraha. Mõlema kategooria teine koht oli samuti meie meistri päralt, nendeks olid vastavalt kunstnik Jule Käen-Tormi kujundatud Eesti ööjooksu ja Võsu Südasuve Challenge’i medalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles