Rakvere riigigümnaasium alustab inspiratsioonikohvikutega

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Esimeses Rakvere riigigümnaasiumi inspiratsioonikohvikus räägivad kerkivast hoonest arhitektuurikonkursi võitjad arhitektid Ralf Lõoke ja Maarja Kask arhitektuuribüroost Salto.
 
Esimeses Rakvere riigigümnaasiumi inspiratsioonikohvikus räägivad kerkivast hoonest arhitektuurikonkursi võitjad arhitektid Ralf Lõoke ja Maarja Kask arhitektuuribüroost Salto.  Foto: Vladislav Musakko

Järgmisel kolmapäeval, 29. jaanuaril kell 16.30 on kõik huvilised oodatud Rakvere linnavalitsuse valgesse saali riigigümnaasiumi inspiratsioonikohvikusse. Üheskoos on võimalik mõtiskleda uue koolihoone õpikeskkonna üle ning arutleda, kuidas kujundada kool nüüdisaegset õppeprotsessi toetavaks.

Inspiratsioonikohvikut juhivad riigigümnaasiumide juhid Ülle Matsin Viljandist ja Alo Savi Põlvast. Direktorid jagavad oma kogemusi riigigümnaasiumi loomisel ja räägivad, kuidas saab õpikeskkonna abil kooli õppekorraldust toetada.

10. jaanuaril kuulutati Rakvere linnavalitsuse valges saalis välja Rakvere riigigümnaasiumi arhitektuurikonkursi võitjad, kelleks osutusid arhitektuuribüroo Salto arhitektid ideekavandiga "Pargielu". Riigigümnaasiumi hoonest annavad inspiratsioonikohvikus ülevaate arhitektid Ralf Lõoke ja Maarja Kask. Nad räägivad ka sellest, kuidas on koolikeskkond ja selle vajadused aastate jooksul muutunud. Kõigil kohalviibijatel on võimalus panustada koolihoone projekteerimisse, rääkides kaasa, milline peaks olema tulevase riigigümnaasiumi õpikeskkond ja õppekorraldus.

Osalejate arv on piiratud, kohvikus osalemiseks on vajalik registreerimine. Seda saab teha SIIT.

Järgmine inspiratsioonikohvik avatakse sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles