Telia tõi turule nutika mobiilipõhise reisikindlustuse

Merly Raudla
Copy
Pärnu linn20JUN2019 Päike, puhkus, meri, päevitamine, rannamelu.Kaubandus rannas. Fotod Urmas Luik
Pärnu linn20JUN2019 Päike, puhkus, meri, päevitamine, rannamelu.Kaubandus rannas. Fotod Urmas Luik Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Uue reisikindlustuse muudab eriliseks see, et kindlustuskaitse rakendub kliendi jaoks kohe, kui ta reisile läheb ning tema mobiiltelefon mõne välisriigi mobiilivõrku lülitub.

Telia Eesti finantseerimise ja lisaväärtusteenuste valdkonna juhi Maksim Melamedi kinnitusel pole Eestis varem midagi niisugust pakutud. “Teenuse tellimisel ei maksa klient midagi ning kindlustuse päevatasu rakendub vaid siis, kui klient läheb reisile. Seega ei pea inimene enne igat reisi uuesti vormistama kindlustuspoliisi, sest reisikindlustus on nüüd taustal alati olemas ning aktiveerub automaatselt välismaale reisides,” selgitas Melamed.

Kui klient mõnel reisil kindlustuskaitset kasutada ei soovi, saab teenuse ajutiselt SMS-i teel peatada ning kindluskaitse aktiveerub uuesti järgmisel reisil.

Teisalt pakub värske reisikindlustus laia kaitsepaketti riskide vastu, sisaldades näiteks reisitõrke- ja pagasikindlustust, õnnetusjuhtumi ja meditsiiniabi kindlustust ning vastutuskindlustust. Sellele lisaks katab kindlustus näiteks mäesuusatamise ja instruktoriga sukeldumise riskid ning laieneb kindlustusvõtjaga samal reisil viibivatele pereliikmetele.

Maksim Melamedi sõnul sobib Telia reisikindlustus nii pikkade kui ka lühemate puhkuse- ja tööreiside jaoks. “Me ise näeme uue kindlustusteenuse kasutajate seas just neid inimesi, kes on seni pidanud iga reisi jaoks ostma eraldi kindlustuspoliisi või aastapoliisi, teadmata, palju aastas tegelikult reisida tuleb.”

Teenust saavad kasutada Telia ja Diili mobiiliteenuste lepingulised kliendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles