Soome rotarid ärgitavad Rakverre klubi looma

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere linnavolikogu liige Aleksandr Holst on nagu Hunt Kriimsilm, kes tegeleb kohaliku poliitikaga ja on jaganud valimiste eel pannkooke, kuid ta juhib ka ettevõtlikke inimesi koondavat klubi Wesenbergh.
Rakvere linnavolikogu liige Aleksandr Holst on nagu Hunt Kriimsilm, kes tegeleb kohaliku poliitikaga ja on jaganud valimiste eel pannkooke, kuid ta juhib ka ettevõtlikke inimesi koondavat klubi Wesenbergh. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere sõpruslinna Lapua pankuri Kari Nirha ja mitme teise põhjanaabri eestvedamisel toimub homme õhtul maakonnakeskuses kokkusaamine, mille eesmärk on luua Rakveresse oma Rotary klubi.

Algatuse taga seisavad Helsingi Rotary piirkond ja Lääne-Soome läänis asuva Lõuna-Pohjanmaa Rotary piirkond. “Ettevõtmisega on seotud sageli Rakveret külastanud lapualasest pangadirektor Kari Nirha, kes on Lapua Eesti Seltsi esimees, valdab eesti keelt ning on Soome rotarite rühmale tõlgiks,” märkis asjaga veidi rohkem kursis olev Lapua ajakirjanik Pentti Kangasluoma. Nirhaga koos tulevad rotaritest rääkima Raivo Hellerma Tallinna Rotary klubist ja Raine Nikander Helsingist.

Kangasluoma sõnul loodavad põhjanaabrid, et hotellis Wesenbergh peetav esimene kokkusaamine toob kokku hulgaliselt siinseid ärksaid ärimehi, ametnikke ning kõiki teisi asjast huvituvaid inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles