Tugeva esimese poolaja teinud käsipallimehed vajusid ootamatult ära

Margus Martin
, reporter
Copy
Päevad pole vennad ja nii ei jäänud ka tapalaste väravavahil Mikola Naumil muud üle kui neljapäeval meeste suunas käsi laiutada.
Päevad pole vennad ja nii ei jäänud ka tapalaste väravavahil Mikola Naumil muud üle kui neljapäeval meeste suunas käsi laiutada. Foto: Ain Liiva

Eesti meeste käsipalli meistrivõistlustel tehti algust põhiturniiri kolmanda ringi kohtumistega. Spordiklubi Tapa võttis neljapäeval vastu mulluse hõbedaklubi HC Tallinn, kellele kaotati tasavägise avapoolaja järel lõpuks 22:32 (12:13).

Tapa meeskonna peatreener Elmu Koppelmann kõneles, et tal lihtsalt puudub juhtunu kohta selgitus. "Esimesel poolajal tundsin rõõmu ja vahepeal lausa uhkust, kui nägin, et tehtud töö kannab vilja. Mis puudutab teist poolaega, siis ei oska ma ühest selgitust anda, mis valesti läks. Pean seda asja veel seedima," rääkis loots. "Tahe oli meestel olemas, aga suhtumine, mõtlemine ja võimekus vajus kuidagi ära."

Koppelmanni sõnul võis mängu käigule vajutada pitseri asjaolu, et pealinlased tihendasid teisel poolajal veidi kaitset. "Meie ei suutnud samal ajal rünnakul juurde ehitada. Hakkasime päris palju eksima nii kaitses kui ka rünnakul. Ükskõik keda seal mängima panin, tekkis mul treenerina selline tunne, et ei olegi lahendust. Kui esimesel poolajal oli vastane mängitav ja võidetav, siis teise poolaja kohta seletus puudub," kõneles Elmu Koppelmann.

Võitjate resultatiivseim oli Tapa enda kasvandik Kaspar Lees kaheksa väravaga, tapalaste kasuks viskas Rail Ageni viis väravat.

Järgmises voorus on kolme võidu, ühe viigi ja seitsme kaotusega meistrivõistlustel viiendal kohal paikneva SK Tapa vastaseks HC Kehra/Horizon Pulp & Paper, kelle päralt on seitsme võidu, ühe viigi ja kolme kaotusega tabeli kolmas positsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles