Omniva pakirekordile andis oma panuse ka Rakvere

BNS
Copy
DPD pakiautomaat. Foto on illustratiivne.
DPD pakiautomaat. Foto on illustratiivne. Foto: Mailiis Ollino

Omniva väljastas möödunud aastal inimestele rekordkoguse 11,4 miljonit pakki, millest üle poole moodustasid välismaistest e-kaubamajadest ja kauplemiskeskkondadest saabunud saadetised. Omapoolse panuse andis Rakvere, kuhu Omniva paigaldas eelmisel aastal uusi pakiautomaate.

Kui aasta esimeses pooles olid pakimahud üsna stabiilsed, siis sügisel hakkasid need ootuspäraselt kasvama, jõudes haripunkti pühade-eelsel ajal. Jõulukuul toimetas Omniva inimesteni ühtekokku poolteist miljonit pakki. Populaarseim päev pakkide saamiseks oli 18. detsember, mil inimesteni jõudis ligi 90 000 pakki, teatas Omniva.

"Olime seekord rekordmahtudeks hästi valmistunud ning oma tööd planeerinud nii, et  kõik õigeaegselt ja korrektselt teele pandud pakid jõuaksid enne jõule saajateni. Tänu uuele logistikakeskusele, laienenud pakiautomaatide võrgustikule ja lisakappidele, suutsime toimetada klientideni märkimisväärselt rohkem pakke ja tulla suurenenud mahtudega sujuvalt toime. Jõulueelsel nädalal täideti ja tühjendati pakiautomaate mitmeid kordi päevas," sõnas Omniva pakiäri juht Andre Veskimeister.

 Võrreldes 2018. aasta detsembriga viis Omniva 2019. aasta samal perioodil pakiautomaatide vahendusel kohale 66 protsenti rohkem koduturu pakke. "Oluline roll rekordmahtudega toimetulemisel oli ka ettevõtte uuel logistikakeskusel ning laienenud pakiautomaadivõrgustikul," selgitas Veskimeister.

 Mullu lisandus Omniva pakiautomaadivõrgustikku 15 uut pakiautomaadi asukohta ja lisakappe said juurde 30 kõige populaarsemat pakiautomaati. Uued automaadid paigaldati uutesse asukohtadesse Tallinnas, Rakveres ja Jõhvis, aga ka väiksemad kohad, nagu näiteks Muraste, Aravete ning Suure-Jaani, said oma pakiautomaadid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles