Kolmesejoone tagant korralikult hagu andnud Tarvas võitis Valgat

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Devin Lee Harris tegutses Valgas mitmekülgselt: ta viskas ise punkte ja lõi häid võimalusi skoori teha ka tiimikaaslastele.
Devin Lee Harris tegutses Valgas mitmekülgselt: ta viskas ise punkte ja lõi häid võimalusi skoori teha ka tiimikaaslastele. Foto: Ain Liiva

Eesti-Läti korvpalliliigas kasvatas Rakvere Tarvas kolmapäeval selle hooaja võiduarve kümneni, kui alistas piirilinnas Valgas sealse meeskonna Valga-Valka / Maks ja Moorits 87:74 (poolaeg 35:33).

Kui avapoolajal kulges mäng võrdses taktis ja suurele vaheajale mindi külaliste kahepunktilises eduseisus, siis teise poolaja alguses õnnestus peatreener Juris Umbraško juhendamisel mängival Rakvere tiimil eduseisu kasvatada.

Otsustavat, neljandat veerandaega alustati Tarva juhtimisel 61:49.

Viimasel perioodil jõudis kodumeeskond veel mitmel korral külalistele ohtlikult lähedale, kuid otsustavat pööret kohtumises ei sündinud ja nii õnnestus virulastel võtta kolmas järjestikune võit.

Kolmesejoone tagant tublit turmtuld andnud ja sealt 49 pealeviset teinud Rakvere Tarvas sopsas neid lõpuks korvi 16. Lähiviskeid tehti poole vähem (23/13), kuid tabati oluliselt täpsemalt.

Resultatiivseimana viskas Kristo Saage rakverlaste kasuks 20 punkti. Janis Vahteri kontosse läks 16 ning Egert Haller ja Tormi Niits tõid kumbki 11 punkti. Devin Lee Harris viskas üheksa punkti, jagas kaaslastele üheksa korvisöötu ja sooritas neli vaheltlõiget.

Väljakuperemeestest kerkis parimaks keskmängija Filipp Gafurov 15 punktiga.

18 mängust kümme võitu kogunud Tarvas kindlustas turniiritabelis seitsmenda positsiooni, ühe mängu rohkem pidanud Valga-Valka tiim on ühe võiduga viimasel, 15. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles