Pildid: Tamsalu korvpallureid löödi lõpusekundite kolmesega

Copy

Eesti korvpalli meistrivõistluste esiliigas võõrustas Tamsalu Los Toros / TalTech kolmapäeval Paide tiimi Viking Window. Dramaatilise lõpuga kohtumises tabas Tiit Talumaa külalistest viigiseisul 89:89 kolm sekundit enne lõpusireeni võidukolmese.

Seejuures tulid vaid kaheksa mehe panusele toetunud väljakuperemehed välja paarikümnepunktilisest kaotusseisust ja neil jäi õige napilt vajaka, et võtta võit.

Avapoolaja võitsid paidelased 57:37. Enne otsustavat, neljandat veerandaega oli seis Tamsalu meeskonna poolt vaadatuna 65:75.

"Hull mäng, aga natuke jäi ikkagi puudu. Lõpus oli emotsiooni ja võitlust küll," lausus meeskonna Los Toros / TalTech esindaja Rainer Tops. Tema sõnul oli täie tervise juures tegelikult vaid kuus meest, sest Jyri Eboreime viibis olude sunnil platsil palavikuga ning paari minutiga piirdunud Renno-Renek Rattasepp taastub alles vigastusest. "Ootame paremaid aegu," lisas Tops ja avaldas lootust, et meeskonna rong ei lahku enne play-off'ide algust jaamast. "Vajame kindlasti veel kolme-nelja võitu."

Poolteist minutit hinge tõmmata saanud Janar Aniste arvele kanti tamsalulastest 36 punkti, kümme korvisöötu ja kuus lauapalli. Väga palju ei jäänud tiimikaaslasele alla Aleksander Oliver Hint, kes viskas 27 punkti ja haaras kaheksa lauapalli.

Võitjate kangelane Tiit Talumaa panustas oma meeskonna edukaimana 21 punkti ja üheksa lauapalli.

Tamsalu langes esiliiga turniiritabelis võrdselt seitsme võidu ja seitsme kaotusega seitsmendale kohale. Kaheksa võitu ja kuus kaotust saanud Paide on viiendal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles