Tarvas andis Valgas hagu kaugvisetega

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Staažikas 35-aastane korvialune jõud Renato Lindmets (keskel) on põhitsentri Thomas Hamiltoni eemalolekul täitnud vastaste pikkade mänguisu kärpimisel oma ülesannet edukalt. Sama meelt on ka rakverlaste peatreener Juris Umbraško.
Staažikas 35-aastane korvialune jõud Renato Lindmets (keskel) on põhitsentri Thomas Hamiltoni eemalolekul täitnud vastaste pikkade mänguisu kärpimisel oma ülesannet edukalt. Sama meelt on ka rakverlaste peatreener Juris Umbraško. Foto: Ain Liiva

Peaaegu poolsada viset kolmesejoone tagant teele saatnud ja neist 16 tabanud Rakvere Tarvas alistas üleeile Valgas kaksiklinna tiimi.

Eesti-Läti korvpalliliigas debüteerivad rakverlased teenisid kolmanda järjestikuse ja kogu hooaja kümnenda võidu, millega hoitakse kindlalt veerandfinaali viivat seitsmendat tabelirida.

Kui avapoolajal kulges mäng võrdses taktis ja suurele vaheajale mindi külaliste kahepunktilises eduseisus, siis teise poolaja alguses õnnestus peatreener Juris Umbraško juhendamisel mängival Rakvere tiimil eduseisu kasvatada. Otsustavat, neljandat veerandaega alustati Tarva juhtimisel 61:49. Viimasel perioodil jõudis kodumeeskond veel mitmel korral külalistele ohtlikult lähedale, kuid otsustavat pööret kohtumises ei sündinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles