Rakvere vallas asus tööle uus spordi- ja terviseedenduse spetsialist

Katrin Uuspõld
Copy
Siiri Kohver on ametis Rakvere valla spordi- ja terviseedenduse spetsialistina.
Siiri Kohver on ametis Rakvere valla spordi- ja terviseedenduse spetsialistina. Foto: Erakogu

Rakvere vallas töötab jaanuarist spordi- ja tervise­edenduse spetsialistina Siiri Kohver. Vallavanem Maido Nõlvaku sõnul oli ametikohale kandideerijaid 14.

“Siiri Kohvri puhul on suureks plussiks see, et tal on finantsharidus ning projektikirjutamisoskus, mida läheb vaja näiteks Sõmeru staadioni puhul, mis läheb järgmisel aastal töösse,” rääkis Nõlvak.

Siiri Kohver märkis, et esmajärjekorras on tal plaanis regulaarselt toimuvate suure osalejaskonnaga ühisürituste korraldamine ehk et vähemalt korra kuus oleks valla eri paikades üks ettevõtmine.

“Kindlasti on plaanis taaselustada Rakvere valla sügisjooks – iga etapp valla eri paigus,” ütles Siiri Kohver.

Lähiajal on vallal kavas mitu investeeringut, millega Kohver hakkab tegelema, näiteks Sõmeru tervise- ja suusaraja valgustuse rajamine, Sõmeru põhikooli staadioni renoveerimine, Sõmeru aleviku skate-pargi rajamine. Ka võtab ta ette vallas olevate matkaradade ja puhkealade kaardistamise.

“Vallarahvast kutsun osalema juba 10. veebruaril “Kepikõnni ekspress 2020-l”. Tegemist on kepikõnni algkoolitusega, mille raames antakse osalejatele lühiülevaade kepikõnni teoreetilisest poolest ja seejärel liigutakse juba ise harjutamise juurde,” ütles Kohver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles