Kuusmaa ja Karud võtsid korvpalli esiliigas üheksanda skalbi jutti

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Aivar Kuusmaa ja Kadrina Karud on Eesti esiliiga korvpalli meistrivõistlustel püsinud järjest võitmatuna üheksa mängu ehk kaks ja pool kuud.
Aivar Kuusmaa ja Kadrina Karud on Eesti esiliiga korvpalli meistrivõistlustel püsinud järjest võitmatuna üheksa mängu ehk kaks ja pool kuud. Foto: Ain Liiva

Viimati eelmise aasta 14. novembril Eesti esiliiga korvpalli meistrivõistlustel kaotajana platsilt lahkunud Kadrina Karud on pidurdamatus hoos: reedel võtsid peatreener Aivar Kuusmaa hoolealused hooaja üheksanda võidu järjest.

Sedapuhku tehti Kadrinas saalitäie kohaliku publiku rõõmuks selg prügiseks noortekoondislastest koosneval tiimil G4S Noorteliiga tulemusega 106:81 (poolaeg 56:48).

Kadrinlastele iseloomulikult kiires ja korviderohkes mängus tõid võitjate kasuks Austin Wrighten 31 punkti ja seitse lauapalli ning Allan Ehte, Lauri Mets ja Samuel Hooper võrdselt 14 punkti. Neist omakorda ühe punkti vähem viskas Tõnis Peil.

Noortekoondislaste paremad olid Kasper Suurorg 26 ja Hugo Toom 20 punktiga.

Aivar Kuusmaa kõneles võiduka kohtumise lõppedes, et kodumeeskonna pallurite tegutsemisega ta avapoolajal rahule ei jäänud. "Muidugi võit on võit, kuid meil polnud emotsiooni," lausus ta. "Ma ei tea, võibolla tegin meestele eile natukene liiga raske trenni, et emotsioone polnud. Õnneks teise poolaja alguses leidsime hea rütmi. Kui teisest poolajast oli kuus kuni kaheksa minutit mängitud, oli selge, et see mäng on meie."

Turniiritabelis on Kadrina Karud üheksa võidu ja kuue kaotusega neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles