Purupurjus piduline ärandas enda teadmata Rakvere teatri hoovist kaubiku (8)

Toomas Herm
Copy
Rakveres ärandatud kaubik.
Rakveres ärandatud kaubik. Foto: Erakogu

Ööl vastu pühapäeva kella kahe ajal ärandati Rakvere teatri hoovist valge kaubik Volkswagen Transporter, mis kuulub tuntud muusikule ja helimehele Ants Viermannile.

Viermann rääkis, et laadis kultuurimajast helitehnikat kaubikusse. Laadimise ajal olid sõidukivõtmed süütelukus. Enne ärasõitu vaatas helimees üle, kas kogu kraam sai ikka peale ja kõik uksed-aknad kinni. Kultuurimajast väljudes aga nägi ehmatusega, et hinnalist helitehnikat täis kaubikut enam polegi. "Tulin välja - tühjus," sõnas Viermann. "Ikka ehmatas korralikult ära," tunnistas ta. Viermanni hinnangul maksab kaubikusse laotud helitehnika suurusjärgus 10 000 eurot.

Et kultuurimajas peeti jahimeeste pidu, siis helistas Viermann peo korraldajale, et ega pole nähtud kedagi kaubikuga lahkumas. Samuti helistas õnnetu helimees öösel taksojuhtidele, et kui nad juhtuvad valget kaubikut nägema.

Hommikul aga sai Viermann oma kaubiku tagasi. Selle tõi jahimeeste peo külaline, kelle käest olevat küsitud, et ega tema äkki kaubikuga pole sõitnud. Mees vastanud eitavalt, kuid koduaknast välja vaadates oli kohe näinud võõrast valget kaubikut koduhoovil seismas. Selgus, et eelmisel päeval oli ta alkoholiga pisut liiale läinud ega mäletanudki, et võõra sõidukiga koju vuras.

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles