Eeloleval nädalal muutuvad ööd külmemaks

BNS
Copy
Ilmad lähevad külmemaks.
Ilmad lähevad külmemaks. Foto: Elmo Riig

Algaval nädalal langevad öised õhutemperatuurid pea kõikjal miinusesse, ulatudes kolmapäeval paiguti kuni kaheksa külmakraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub põhjakaaretuul 3-9, põhjarannikul põhja- ja loodetuul 8-12, puhanguti kuni 18 m/s. Külma on 2-7, rannikul kohati 0 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaaretuul 3-9 m/s, Virumaa rannikul 5-11, ennelõunal puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Tuul pöördub põhjakaarest läände ja edelasse ning tugevneb hommikuks 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Külma on 2-8, rannikul kohati 0 kraadi. Kolmapäeva päeval pilvisus tiheneb. Ennelõunal sajab kohati vähest lund, pärastlõunal mitmel pool lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 5-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on Ida-Eestis -2 kuni +1, Lääne-Eestis tuleb 1-3 kraadi sooja.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab lund ja lörtsi, saartel lörtsi ja vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 6-12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Pärast keskööd pöördub tuul loodesse ja põhja 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, saarte rannikul kohati +1 kraad. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund, saartel ka lörtsi. Puhub põhja- ja loodetuul 6-12, rannikul puhanguti 19 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, saarte rannikul kohati +1 kraad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles