Ülle Lichtfeldt sai raadiokuulajatelt kiita

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Lichtfeldt.
Ülle Lichtfeldt. Foto: Arvet Mägi

Vikerraadio saate “Teatrisse!” aastalõpuküsitlusel valisid ligi 600 raadiokuulajat parimaks naisnäitlejaks Ita Everi Eesti Draamateatrist ja lemmik-meesnäitlejaks Priit Võigemasti Tallinna Linnateatrist. Aasta lemmiklavastuseks pärjati Eesti Draamateatris etenduv Priit Pedajase “Augustikuu”.

Parima naisnäitleja valimisel sai teise koha Ülle Lichtfeldt, keda tunnustati osatäitmiste eest lavastustes “Leenane`i kaunitar” ja “Vargamäe varjus”.

16. kohale jäi Anneli Rahkema osatäitmistega “Toatüdrukutes” ja “Tuulte pöörises”, 19. koha hõivas Ines Aru (“Leenane`i kaunitar” ja “Vabrikutüdrukud”).

Meesnäitlejate arvestuses oli rakverlastest parim Üllar Saaremäe 12. kohaga. Teda märgati lavastuses “Oscar ja Roosamamma. Kirjad jumalale”. Tarvo Sõmer platseerus osatäitmistega lavastustes “Vargamäe varjus”, “Noor-Eesti” ja “Kui Harry kohtas Sallyt” 20. kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles