Nädalavahetusel kakeldi ja ähvardati

Inna Grünfeldt
Copy
Nädalavahetusel lokkas vägivald. Foto on illustreeriv.
Nädalavahetusel lokkas vägivald. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Lääne-Virumaal tuli nädalavahetusel ette neli kehalise väärkohtlemise juhtumit ja üks ähvardamine.

2. veebruaril teatati politseile, et Rakveres Laial tänaval oli löödud 18-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluses. Samal päeval lõi 29-aastane mees Vinni vallas 41-aastast meest. Politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

Laupäeval, 1. veebruaril teatati politseile, et Tapa linnas Pika tänava maja ees oli omavahelise tüli käigus tõugatud 21-aastast naist. Samal päeval sai politsei väljakutse Tapa linna Veski tänava meelelahutusasutusse, kus oli löödud 36-aastast meest ning 18- ja 17-aastast naist. Politseile on vägivallatsejate nimed teada. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

1. veebruaril teatati veel politseile, et Rakvere vallas Näpi alevikus oli 31-aastane mees löönud sookaaslast. Politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

31. jaanuaril pöördus Rakvere politseijaoskonda 38-aastane naine, kes teatas, et tema endine elukaaslane oli saatnud pildi, kuidas sõidab autoga 140 km/h. Autos oli ka nende ühine laps. Politseinikud leidsid tagaotsitava sõiduki ning pidasid 37-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles