Ujumislootus ehmatas fänne

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Tahtejõust ja töökusest Brita Rannametsal puudust pole, kuid mõnikord tuleb väheste kogemuste tõttu tehtud vigade pärast maksta kooliraha.
Tahtejõust ja töökusest Brita Rannametsal puudust pole, kuid mõnikord tuleb väheste kogemuste tõttu tehtud vigade pärast maksta kooliraha. Foto: Aleksei Vorontsov

Nooruke Tamsalu ujumisneiu Brita Rannamets pakkus läinud nädalalõpul Riias toimunud võistlusel Madwave Challenge poolehoidjatele kergemat sorti ehmatuse, kui vinnas 100 meetri liblikujumise finiši järel end raskelt basseini servale ja jäi sinna lamama.

Esimese hooga keegi 15-aastasel ujujal probleeme ei kahtlustanud ja seetõttu läks enne seda mõni hetk aega, kui sportlasele tähelepanu pöörati ning tema olukorda uuriti.

Esimesena ruttas tütre juurde isa Rando Rannamets, kes pealtvaatajate hulgas võistlust jälgides ja toimuvat märgates mõistis, et lugu võib olla tõsine. Temaga samal ajal jõudis kohale ka võistluste meedik. “Brita kurtis, et ei tunne oma jalgu,” meenutas Rando Rannamets. Ta pakkus, et probleem võis peituda ujumistrikoo jalaosa alt liiga pingul kummides, mis takistasid jalgade normaalset vereringlust. “Proovisin ise ka sinna sõrmi vahele saada ja see oli suhteliselt raske,” tähendas Rando Rannamets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles