Pärnule alla jäänud Tarvas lõpetas tsentriga lepingu

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rakvere Tarvas on Pärnu Sadama paremust pidanud tunnistama mõlemas selle hooaja omavahelises mõõduvõtus.
Rakvere Tarvas on Pärnu Sadama paremust pidanud tunnistama mõlemas selle hooaja omavahelises mõõduvõtus. Foto: Ain Liiva

Eesti-Läti korvpalliliigas viimased kolm mängu enda kasuks kallutanud Rakvere Tarvas neljandat järjestikust võitu ei noppinud.

Rakverlased tunnistasid esmaspäeval Pärnu Sadama 94:75 paremust ning klubi lõpetas samal päeval lepingu pikalt vigastuspausil olnud ameeriklasest keskmängijaga.

Esimese poolaja järel 39:46 kaotusseisu jäänud Tarvas lubas koduplatsil mänginud pärnulastel kasvatada kolmandal veerandajal eduseisu veel kolme punkti võrra, mistõttu alustati viimast perioodi nende kümnepunktilises eduseisus 65:55.

Viimasel kümnel minutil ületas Pärnu tiim Rakvere oma üheksa punktiga ja vormistas sellega ligi paarikümnepunktilise paremuse.

Lauavõitluses vastastele suurelt (27–47) alla jäänud rakverlastest edukaimana viskas Kristo Saage 17 punkti. Tormi Niits ja Egert Haller lisasid mõlemad 13 punkti. Pärnu meeskonna parimana tõi nende värskeim täiendus Linards Jaunzems 21 punkti ja kaheksa lauapalli.

Rakvere meeskonna mänedžer Arnu Lippasaar kõneles, et mõningase ootamise ja kaalumise järel otsustati loobuda keskmängija Thomas Hamiltoni teenetest.

Mängus keskmiselt 15 punkti ja kuus lauapalli toonud tsentrit on pikemat aega vaevanud vigastus, kuid see polnud ainus põhjus, miks lõpuks poolte kokkuleppel lahku mindi. "Me ei saa vägisi kellestki korvpallurit teha. Selleks et paremaks saada, on vaja kõigepealt ise tahta," lausus Lippasaar.

Mis puudutab võimalikke arenguid ja uue tugevduse hankimist, siis sellele küsimusele mänedžer ühest vastust ei andnud.  

"Tulevikku puudutava osas ei saa täna veel midagi vastata. Mõned asjad selguvad sellel nädalal. Otsime ja käime mööda sponsoreid. Nii, nagu öeldakse: töö käib," lisas Lippasaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles