Lääne-Virust sirgunud puurilukk liitus Tammekaga

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Mari-Ann Ploompuu esindab sellel aastal Tartu Tammekat.
Mari-Ann Ploompuu esindab sellel aastal Tartu Tammekat. Foto: Tartu JK Tammeka Naiskond

Viimati läinud suvel Pärnu JK väravasuul seisnud ja hooaja lõpus suvepealinna naiskonnaga Eesti jalgpalli meistrivõistlustel hõbemedali teeninud Mari-Ann Ploompuu vahetas klubi.

Sel hooajal kaitseb Arknalt pärit 21-aastane puurilukk eelmiste meistrivõistluste viienda koha omaniku Tartu JK Tammeka väravasuud.

"Näen, et naiskond on väga ambitsioonikas, ning eelmisel aastal tegid nad võistkondlikult väga suure sammu edasi. Mulle meeldib, et naiskonnal ja klubil on pikaajaline visioon ning kõik töötavad ühise eesmärgi nimel. Võistkond on olnud väga distsiplineeritud ja trennides on mõnus töökas energia," rääkis Ploompuu ja kinnitas, et on tehtud valikuga väga rahul.

Naiste meistriliigas on Mari-Ann Ploompuu varasemalt esindanud lisaks Pärnu JK-le Tallinna FC Flora võistkonda. Samuti on ta mänginud Eesti noortekoondistes ja kuulunud rahvusnaiskonna rivistusse, kuigi selle eest on tal veel debüteerimata. Igapäevatööd teeb Ploompuu Viimsis Martin Reimi jalgpallikoolis, kus ta on tüdrukute jalgpallitreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles