Jahindusklubi juubelit väisas presidentki (1)

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rakvere Jahindusklubi esimees Raul Vahter (vasakul) ja tegevjuht Jaan Villak jahindusklubi juubelipeol.
Rakvere Jahindusklubi esimees Raul Vahter (vasakul) ja tegevjuht Jaan Villak jahindusklubi juubelipeol. Foto: Eesti Jahimeeste selts

Rakvere Jahindusklubi 70. tegevusaasta tähistamiseks laupäeval Rakvere kultuurikeskuses korraldatud peoõhtul viibis ligikaudu 160 jahindusega seotud inimest meie maakonnast ja kaugemalt.

Külaliste hulgas oli Eesti Jahimeeste Seltsi esindus eesotsas president Margus Puustiga, samuti käisid juubilarile õnne soovimas ning ühist koosviibimist nautimas Järvamaa Jahindusklubi ja Ida-Virumaa Jahimeeste Seltsi inimesed.

“Andsime sada tänukirja ning pidasime meeles nii staažikaid kui ka aktiivsemaid kütte,” märkis Rakvere Jahindusklubi tegevjuht Jaan Villak.

Tema sõnul olid kutsutute hulgas maakonna kõigi 28 jahindusklubi esindajad, kellest 14 kuuluvad Rakvere Jahindusklubi liikmeskonda. “Üks mees ütles, et tema ei mäleta viimase viiekümne aasta jooksul nii vahvat jahimeeste pidu, kus sai südaööni juttu puhuda, keha kinnitada ning tantsida,” tähendas Rakvere Jahindusklubi tegevjuht.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles