Võsu apteek sulges uksed. Lõplikult

Jete Eevald
, ajakirjanik
Copy
Veel nädal aega tagasi oli kummituslikuna mõjuvas majas toimiv apteek. Küll nädalas korra avatud, aga siiski abivajajatele olemas.
Veel nädal aega tagasi oli kummituslikuna mõjuvas majas toimiv apteek. Küll nädalas korra avatud, aga siiski abivajajatele olemas. Foto: Andres Truman

Viimased kolm aastat kord nädalas tunni avatud olnud apteek Võsul enam uksi ei ava. Vergi, Palmse, Võsupere, Altja ja teisi Võsu lähedal asuvate külade elanikke teenindanud rohupood sulges uksed ka 2006. aasta detsembris, kuid avas need siis taas 2007. aasta mais. Seekord enam lootust ei ole.

Veebruari algusest on Võsu apteegi uksed suletud ja Benu apteegiketi jaoks jäädavalt. Külaelanike sõnul langetati otsus kohati mõtlematult väikest klientuuri ettekäändeks tuues. Anonüümseks jääda soovinud elaniku sõnul sõltus väike külastatavus apteegilettide tühjusest. “Isegi elementaarset kurguspreid ei olnud, vererõhku alandavatest tablettidest rääkimata. Kõike vajaminevat pidi proviisor tellima,” sõnas külaelanik.

Benu apteegi tegevjuhi Kaidi Keldi sõnul on Võsu apteek aga üle kümne aasta kahjumlikult tegutsenud ja Benu on seda sellest hoolimata lahti hoidnud. Siiraid apteegiostuhuvilisi pole Kaidi Keldi sõnul leitud juba viis aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles