Lääne-Virumaa kutsub Moe pärast Siberi kaudu Pariisi

Andres Pulver
Copy
Turismimess Tourest kestab reedest pühapäevani.
Turismimess Tourest kestab reedest pühapäevani. Foto: Eesti Turismifirmade Liit

MTÜ Visit Virumaa juhatuse liige Monika Sooneste rääkis, et Lääne-Virumaa tutvustab reedest pühapäevani Tallinnas kestval turismimessil end hüüdlausega “Siberist Pariisi, kasvõi Moe pärast”.

“See näitab meie maakonna ettevõtjaid põneva nurga alt ning tekitab küsimusi, et kes nad on ja mida nad pakuvad,” lausus Sooneste.

Messipinnal on kümme eksponenti, alustades Lammasmäe puhkekeskusest ja Lontova seikluspargist, kes just Siberi küla kandis seiklemise, saunatamise ja puhkamisvõimalusi tutvustavad.

Lisaks Norra aastat tutvustav Viru Folk, tuntud headuses Rakvere teater, kaunist käsitööd näitav Lõnga Liisu, mõisa ja metsamuuseumisse kutsuv Sagadi metsakeskus. Pandivere piirkonna vägevaid väärtusi tutvustavad ühiselt sealsed ettevõtjad, samuti on esindatud Põhja-Eesti toidupiirkond, põnevate sündmustega Jäneda mõis ning uudisena Moe viinavabrik muuseumi ja külastuskeskusega.

Messistendi kujundus on sel aastal täiesti uudne ning valmib Teet Suure ja Raiko Kaasiku kätetööna. Messil osalust finantseerib lisaks ettevõtjatele Lääne-Viru Omavalitsuste Liit ja stenditööd korraldab Lääne-Virumaa uus turismiorganisatsioon MTÜ Visit Virumaa.

Omaette pindadel on turismimessil tavapäraselt Aqva ning Vihula mõis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles