Käsipallisõpru ootab Tapal täna maiuspala

Virumaa Teataja
Copy
Karjääri vältel ka Viljandi meeskonna väravat kaitsnud tapalaste puurilukk Mikola Naum käärib õhtul taas käised üles ja asub asja kallale.
Karjääri vältel ka Viljandi meeskonna väravat kaitsnud tapalaste puurilukk Mikola Naum käärib õhtul taas käised üles ja asub asja kallale. Foto: Ain Liiva

Tapa spordikeskuses on neljapäeval kavas Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste 13. vooru mäng, milles kohtuvad Spordiklubi Tapa ja Viljandi HC.

Mõlemad meeskonnad pretendeerivad pääsule tiitlivõistlustel poolfinaali. Praegu turniiritabelis neljandal real paiknevad viljandlased edestavad Tapa meeskonda nelja punktiga.

Sellel hooajal minnakse tiitlivõistluste põhiturniiril vastamisi kolmandat korda. Hooaja esimene omavaheline heitlus Tapal lõppes viigiliselt 27:27, teises mängus Viljandis said väljakuperemehed külalistest jagu 29:20.

"Viljandil on puudujaid, aga meil vist veelgi enam, eriti tagaliinis," lausus SK Tapa peatreener Elmu Koppelmann, nimetades Aleksander Oganezovit, Siimo Tänavotsa ja Vahur Oolupit. "Usun siiski, et meil on võiduvõimalus, ja selle nimel ka võitlema läheme. Mängupagas on meil hetkel mulkidega võrreldes napp ja see kajastub meeste koostöös. Loodetavasti läheb mäng-mängult paremaks."

Pall pannakse Tapal mängu täna õhtul kell seitse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles