Virumaal hädasolijaile saadetakse abi Tartust

Toomas Herm
Copy
Tartus on võimalik lisaks ülikoolilinna turvakaamerate piltidele jälgida teiste omavalitsuste soetatud kaamerate pilte.
Tartus on võimalik lisaks ülikoolilinna turvakaamerate piltidele jälgida teiste omavalitsuste soetatud kaamerate pilte. Foto: Vladislav Musakko

Alates 1. veebruarist on politsei jaganud Eesti vertikaalselt pooleks. Lõuna prefektuuri operatiivteabetalituse politseikorrapidajatele lisandus nimetatud kuupäevast Virumaa ehk teisisõnu saadetakse Narvas, Jõhvis või Rakveres hädasolijale abi Tartust.

Kui tavaliselt on uutes hoonetes politseinikud ja päästjad koos, siis ülikoolilinnas jagavad päästjad maja häirekeskusega. Kui näiteks Rakveres saab politsei ja päästjate ühismaja ees rahulikult suitsu teha, siis Tartus hüppas hoonest välja turvafirma mundris tõre tädi, viitas siltidele, mida suitsetaja oli eiranud, ja suunas kirgliku tossutaja umbes sadakond meetrit eemale tänavale, bussipeatusesse.

Kui suitsumees tagasi hoone sissekäigu ees oli, ootas teda Lõuna prefektuuri operatiivtalituse juht Ottomar Virk. Politseikapten tunnistas, et temagi käis suitsul. Kohalikud mehed teavad kohti, kus mundris tädile silma ei jää. Ametlik suitsunurk on maja kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles