Juurvili läheb saba ja sarvedega supiks

Fotografiska Tallinna peakokk ja üks asutaja Peeter Pihel teab, kuidas toiduga vastutustundlikult ümber käia.

FOTO: Vladislav Musakko

Kui laual on üks ilus spargelkapsas ja paar junni krobelist juursellerit ning neist tuleb valmistada neli toitu, siis mida teie teeksite? Viis võistkonda said igaüks kaks toiduainet ning püüdsid neist välja võluda uhkeid roogi nii, et võimalikult vähe toorainet raisku läheks.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Kolmapäeval askeldas Tapa Pitsakohvikus eriti rohkesti gurmeeroogade valmistajaid. Taani ettevõtte Rub & Stub eestvedajad Maria Abrahamsen ja Irina Bothmann panid kirju seltskonna köögis niimoodi tööle, et tekiks võimalikult vähe toidujäätmeid.

Tagasi üles