Saada vihje

Juurvili läheb saba ja sarvedega supiks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui laual on üks ilus spargelkapsas ja paar junni krobelist juursellerit ning neist tuleb valmistada neli toitu, siis mida teie teeksite? Viis võistkonda said igaüks kaks toiduainet ning püüdsid neist välja võluda uhkeid roogi nii, et võimalikult vähe toorainet raisku läheks.

Kolmapäeval askeldas Tapa Pitsakohvikus eriti rohkesti gurmeeroogade valmistajaid. Taani ettevõtte Rub & Stub eestvedajad Maria Abrahamsen ja Irina Bothmann panid kirju seltskonna köögis niimoodi tööle, et tekiks võimalikult vähe toidujäätmeid.

Kommentaarid
Tagasi üles