Aqva messiboksis läks asi käest

Andres Pulver
Copy
Nõudlus Aqva messipakkumise vastu oli nii suur, et inimesi lihtsalt ei jõutud teenindada.
Nõudlus Aqva messipakkumise vastu oli nii suur, et inimesi lihtsalt ei jõutud teenindada. Foto: Aqva Hotels&Spa

Reedel läks Tallinnas turismimessil Tourest Aqva messiboksis asi täiesti käest, sest nõudlus Aqva messipakkumise vastu oli nii suur, et inimesi lihtsalt ei jõutud teenindada.

Aqva on juba aastaid olnud turismimessil väljas sama pakkumisega – kui osta hilot-massaaž, saab majutuse tasuta.

Aqva tegevjuht Roman Kusma rääkis reede hilisõhtul, et mõned aastad tagasi läks asi samuti väga hulluks ja inimesed seisid ülipikkades järjekordades. "Siis võtsime kasutusele järjekorranumbrimasina, kuid nüüd läks asi nii hulluks, et olime sunnitud kolm tundi enne päeva lõppu järjekorranumbrite väljastamise lõpetama," kõneles Kusma.

Tema sõnul tulid inimesed, käes A4 formaadis paber, mis oli kuupäevi ja nimesid täis kirjutatud, ning broneerisid majutust nii endale kui ka sõpradele-tuttavatele. "Ma ei tea, kas võeti kogu küla või kõigi töökaaslaste jaoks," ütles Roman Kusma.

Igal juhul tähendas see seda, et halvemal juhul võis ühe inimese teenindamisele kuluda isegi üle poole tunni ning järjekord ei tahtnud lõppeda.

"Inimesed tulid messile ja passisid ainul meie boksi juures lootuses ikka meie lubatud pakkumine kätte saada," märkis Aqva tegevjuht.

Et olukorda veidigi leevendada, otsustati Kusma sõnul, et täna-homme müüakse ühele inimesele maksimaalselt kaks tuba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles