Tarvas tunnistas korviderohkes mängus Ogre paremust

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Aastate eest Rakvere meeskonna rivistust tugevdanud Rinalds Sirsniņš (paremal) tegi viimati ise skoori ning ka jagas lahkelt sööte meeskonnakaaslastele.
Aastate eest Rakvere meeskonna rivistust tugevdanud Rinalds Sirsniņš (paremal) tegi viimati ise skoori ning ka jagas lahkelt sööte meeskonnakaaslastele. Foto: Ain Liiva

Korvpalli Eesti-Läti ühisliigas oli Rakvere Tarvas laupäeval võõrsil vastamisi BK-ga Ogre. Virulased liidermeeskonnale vastu ei saanud ja võtsid vastu 85:112 kaotuse.

Võõrustajad juhtisid avapoolaja järel 58:42. Kolmanda veerandaja lõppedes oli nende eduseis 79:57.

Palju pahandust tegi võitjate parimana 24 punkti visanud ja 13 resultatiivset söötu jaganud mängujuht Rinalds Sirsniņš. 34-aastane Ogre liider tabas seejuures kümnest kaugviskest seitse. James Batemon lisas 21 punkti.

Rakvere meeskonna edukamatena viskasid Tormi Niits 17, Kristo Saage 16, Devin Lee Harris 15 ja Egert Haller 14 punkti. Nii Saage kui ka Harris said kirja samuti viis korvisöötu.

BK Ogre on 22 mängust saavutatud 21 võiduga tabeli tipus, Tarvas hoiab 21 kohtumisest saadud 11 võiduga seitsmendat positsiooni.

Tuleval reedel võtavad rakverlased kodusaalis vastu BK Liepāja tiimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles