Noored automudeldajad võistlesid ja võitsid Lõuna-Eestis

Merly Raudla
Copy
Meie maakonna noored automudeldajad võistlesid ja võitsid Lõuna-Eestis.
Meie maakonna noored automudeldajad võistlesid ja võitsid Lõuna-Eestis. Foto: Sirje Kurgema

Laupäeval Põlgastes peetud noorte automudeldajate Eesti meistrivõistluste võistlussarja Juunior-liiga kolmandal etapil offroad'is oli 38 võistleja seas rekordarv läänevirukaid – 19.

Nii mitmelegi võistlejale oli see esimene suurem tuleproov ja veelgi erilisemaks tegi võistluse see, et esimese võistluskogemuse said ka kaks õrnema soo esindajat: Vinni tüdrukud Eleri ja Eliise Mihkelson.

Seekord jäi õdedevahelises konkurentsis peale noorem õde Eliise, üldjärjestuseski poldud sugugi viimased.

Võistluse seis oli pingeline kuni viimase sõidu viimaste ringideni. Esikohta jahtinud kuuest võistlejast kolm olid meie noormehed Caspar Kõrts, Robin Jukka ja Romet Laurimäe. Võidu saigi Caspar Kõrts (Vinni RC klubi), teine koht loovutati Paide klubile (Lauri Punapart), pronksi sai Robin Jukka (Vinni) ja neljandale kohale tuli Romet Laurimäe (Kadrina).

Kodumaakonnast olid esindatud Vinni, Väike-Maarja, Rakvere, Kadrina ja Haljala RC-klubi.

Juunioride offroad'i võistluskarussell kolib nüüd pealinna ümbrusse. Märtsis toimuvad võistlused Sauel ja Sakus. Onroad-autode selle aasta võistlussarja Tamiya Cup I etapp algab eeloleval laupäeval Rakvere RC mudelihallis. Selle sarja tõmbenumbriteks pealtvaatajatele on ilmselt ülikiired touring- autod ja ülivähese kogemusega isad-emad, kes osalevad koos noortega perevõistlusel. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles