Kergejõustiku sisehooaeg kogub pöördeid

Virumaa Teataja
Copy
Eesti noorte meistrivõistlustel kaks medalit võitnud Tristan Konso jaoks kujunes edukaimaks tõkkesprint, milles ta saavutas hõbeda.
Eesti noorte meistrivõistlustel kaks medalit võitnud Tristan Konso jaoks kujunes edukaimaks tõkkesprint, milles ta saavutas hõbeda. Foto: Marko Mumm

Eesti selle aasta esimesed meistrid sisekergejõustikus selgusid Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis kuni 14- ja 16-aastaste tiitlivõistluste raames.

Lääne-Viru maakonna kergejõustiklasi ühendava Rakvere ViKe noorsportlastest võitsid tüdrukute nooremas vanusearvestuses meistrikulla Mirell Liiva kuulitõukes (10.69) ja Etriin Etverk 1000 meetri jooksus (3.22,12). Ketrin Koppel tuli kolmikhüppes viiendale ja 400 meetri jooksus kuuendale kohale ning Marelle Valliveere oli kuulitõukes seitsmes.

Sama vanusearvestuse poistest võitis Tristan Konso kaks medalit: 60 meetri tõkkejooksu finaalis saavutas ta ajaga 9,31 sekundit teise ning kaugushüppes tulemusega neli meetrit ja 69 sentimeetrit kolmanda koha. Lisaks medalivõitudele teenis Konso kuuenda koha nii 60 meetri kui ka 200 meetri jooksus. ViKe medaliarvet täiendas samuti Robert Pullat, kes saavutas kuulitõukes kümne meetri ja 66 sentimeetriga pronksi. Kuulitõuke kuues oli 9.85-ga Steven Michael Rand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles