Pronksmedal käes, hõbe samuti. Kas tuleb kuld?

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Mõlemal seni peetud võrkpalli karikavõistluste finaalturniiril medalid kaela saanud Rakvere spordikooli kuni 20-aastaste neidude tiimi mängijad on pigistanud endast välja peaaegu maksimumi.
Mõlemal seni peetud võrkpalli karikavõistluste finaalturniiril medalid kaela saanud Rakvere spordikooli kuni 20-aastaste neidude tiimi mängijad on pigistanud endast välja peaaegu maksimumi. Foto: Eesti Võrkpalli Liit

Sügisel Eesti karikavõistluste pronksi üle rõõmu tundnud Rakvere spordikooli U20 neidude võrkpallitiim tõstis äsja auhinnakappi Eesti Võrkpalliföderatsiooni (EVF) karikasarja hõbeda. Täiskomplektist lahutab naiskonda veel ainult meistrivõistluste kuld.

Rakvere tüdrukute viimatist edu ei saa eriti imeks panna, kuna nende treeneri Ellen Arose sõnul on tegu mitu aastat koos harjutanud ja üksteist hästi tundva kooslusega. “Haigused kimbutasid siin nii mõndagi võistkonda, kaasa arvatud meid, aga olen väga-väga õnnelik, et see teine koht tuli. Tüdrukud on seda kohta väärt,” kõneles ta.

Aros märkis, et tegu on vahva kambaga, kust õhkub head võistkonnavaimu, kelle liikmed mõistavad asju ühtemoodi, ja mis spordis vahest üks olulisimaid tegureid – tegu on hoolsate harjutajatega. “Ma olen rõhutanud lastele alati, et kõike peab oskama. Manööverdasime ja üllatasime vastaseid, mängides kahe sidemängijaga,” avaldas treener edu ühe aluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles