Tapa käsipallurid kütsid Aruküla värava kuumaks

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Tapa käsipallimeeskonnal on säilinud hea väljavaade jõuda medalimängudele. Et plaan teostuks, tuleb põhiturniiri viimases ringis lüüa veel kord Viljandit ja Aruküla ning hammustada kedagi favoriitidest.
Tapa käsipallimeeskonnal on säilinud hea väljavaade jõuda medalimängudele. Et plaan teostuks, tuleb põhiturniiri viimases ringis lüüa veel kord Viljandit ja Aruküla ning hammustada kedagi favoriitidest. Foto: Ain Liiva

​Eesti meeste käsipalli meistriliiga 14. voorus võttis Spordiklubi Tapa teise järjestikuse võidu, lüües kolmapäeval võõrsil tabeli viimast võistkonda Aruküla/Audentes ning säilitades sellega lootuse sekkuda medalikonkurentsi.

Korraliku rivistuse mänguks kokku saanud tapalased tegid Arukülas toimunud kohtumises jõuvahekorrad selgeks kohe avapoolajal, mille lõppedes juhtisid nad 22:10.

Teisel poolajal andis peatreener Elmu Koppelmanni asendanud treener Aron Jaanis põhikoosseisus alustanud palluritele puhkust ja jagas minuteid ka teistele. Tapalastel õnnestus kasvatada eduseis korraks 15-väravaliseks, kuid päris põhja gaasipedaali ei vajutatud. Teisel poolajal visati Arukülast kaks väravat rohkem ning lõpptulemusena läks kirja 37:23 võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles