Galerii: maakonna politsei tähistas Eesti vabariigi aastapäeva piduliku rivistusega

Copy
Politsei tähistas Eesti vabariigi aastapäeva piduliku rivistusega Rakvere Keskväljakul.
Politsei tähistas Eesti vabariigi aastapäeva piduliku rivistusega Rakvere Keskväljakul. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Ida prefektuur tähistas täna Eesti vabariigi aastapäeva Rakvere Keskväljakul, kus prefekt Tarvo Kruup andis parimatele kätte siseministeeriumi tänukirjad, teenistusristid ja teenistusastme tunnused.

Rivistusel osales ka üks teenistuskoer, kes enne tseremoonia algust "vilistades" pisukest ärevust ilmutas. Hümni ajal aga seisis korravalvurite truu abiline kenasti koerajuhi kõrval. Hümni lõppedes ei tahtnud ta aga kuidagi enam istuda, kuid koerajuht oli järjekindel ja pärast mitut käsklust võttis teenistuskoer nõutud asendi.

Ida prefektuuri prefekt Tarvo Kruup avaldas heameelt, et vabariigi aastapäeva tähistatakse Rakvere Keskväljakul. Ta nimetas politseinikke ja piirivalvureid kangelasteks, kes saadavad korda tuhandeid heategusid. "Usun, et kõik need kangelased väärivad kogukonna tähelepanu," sõnas prefekt. Virumaa politseijuht rõhutas kogukonna ja politsei vahel kasvavat usaldust, mis on oluline turvalisuse tagamisel.

Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum ja tegevdirektor Sven Hõbemägi andsid viiele inimesele, kellest neli naised, liidu tunnustuskirja suure panuse eest maakonna turvalisuse valdkonda.

Lisaks Rakverele tähistas Ida prefektuur vabariigi aastapäeva piduliku rivistusega Jõhvis ja Narvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles