Tiitlikaitsja võtab mängu Tapaga tõsiselt

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Spordiklubi Tapa peatreener Elmu Koppelmann (keskel) lubas, et kolmapäeval minnakse Põlva Servitile lahingut andma.
Spordiklubi Tapa peatreener Elmu Koppelmann (keskel) lubas, et kolmapäeval minnakse Põlva Servitile lahingut andma. Foto: Ain Liiva

Käsipalli Eesti meistriliigas on sellel nädalal kavas põhiturniiri kolmanda ringi otsustava vooru kohtumised. Spordiklubi Tapa meeskond siirdub kolmapäeval Põlvasse, kus tiimi võõrustab tiitlikaitsja Põlva Serviti.

Põlvalased püsivad meistrivõistlustel liidrikohal. Läinud nädalal kasvatasid nad vahe lähima jälitaja HC-ga Tallinn kolmepunktiliseks.

Järjest kahes viimati peetud mängus võidurõõmu maitsenud Spordiklubi Tapa tõusis samuti 11 punkti kogunud HC-ga Viljandi tabeli neljandale reale.

Poolfinaali koha eest võitlevad Tapa käsipallurid oli Põlva Servitiga viimati vastamisi detsembris, kui tapalased andsid kodusaalis tubli lahingu ning vandusid favoriidile alla vaid kahe väravaga 28:30.

"Nagu tabeliseiski näitab, on Tapa ohtlik," kinnitas Serviti meeskonna peatreener Kalmer Musting. "Võib kindel olla Tapa plaanis ajada taga igat punkti, et Viljandit edestada, aga eks meiegi tahame püsida Kehrast ja Tallinnast eespool."

Mustingu ütlusel tapalasi alahinnata ei tohi ja neil on selgelt meeles viimane omavaheline vastasseis, mis kujunes Serviti räsitud ja puuduliku koosseisu tõttu võrdseks heitluseks. "Õnneks oleme hetkel paremas seisus. Tihe mängugraafik andis ka natuke järele ning saime lubada meeskonnale veidi puhkust ja teha ka normaalset treeningtööd," lisas ta.

Spordiklubi Tapa tiimi peatreener Elmu Koppelmann kostis omakorda, et jõulukuul peetud mängu numbrid ei peegelda täit tõde. "Serviti oli siis tiheda mänguperioodi järel päris tühi ja see peegeldus tulemuses," lausus ta ja lubas, et soosiku vastu minnakse kindlasti võitlema. "Kui mänguskeemist kinni peetakse, siis on paljugi võimalik. Põlvasse sõidu eel on alati küsimus, kas saame kõik pallurid kaasa, aga koosseisuprobleeme meil siiski pole," lisas Koppelmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles