Karl Robert Saaremäe "Talve" filmiks harjutades, kutsikas põues, ringi ei käinud

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
"Talve" vägivaldseim stseen on see, kui Fritz (Märt Koik, vasakult), Oskar (Karl Robert Saaremäe) ja Arnold (Franz Malmsten) lähevad külapeol naiste pärast kisklema. Paremal külarikkuri tütar Selma Ollep (Saara Nüganen).
"Talve" vägivaldseim stseen on see, kui Fritz (Märt Koik, vasakult), Oskar (Karl Robert Saaremäe) ja Arnold (Franz Malmsten) lähevad külapeol naiste pärast kisklema. Paremal külarikkuri tütar Selma Ollep (Saara Nüganen). Foto: Robert Lang

Eesti kinolinadele jõudnud mängufilmis "Talve" näitlev Karl Robert Saaremäe avaldas lootust, et kuigi film avab talle nii mõnegi ukse, ei pea ta isa Üllar Saaremäe jälgedes riigikokku kandideerima.

Rakverest pärit Saaremäe rääkis rahvusringhäälingu raadiojaama Raadio 2 saates "Hommik!" sedagi, et filmirolliks harjutades ta nagu Joosep Tootsi "Kevade" filmis, kutsikas põues, ringi ei käinud, kuid vaatas siiski eelmised kolm filmi läbi.

"Ma arvan, et ta asetub väga mõnusalt sinna riiulisse neljandana," lausus Karl Robert Saaremäe, viidates varasematele Oskar Lutsu teoste põhjal valminud filmidele "Kevade", "Suvi" ja "Sügis".

Intervjuud, mis näitleja raadiojaamale andis, saab järelkuulata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles