Teivashüpe kestis üle viie tunni, aga läks asja ette

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Marleen Mülla ületas Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlustel Tallinnas teivashüppes kuldmedalit võites kõrguse neli meetrit ja viis sentimeetrit ning näitas, et tal on juba praegu võimeid enamaks.
Marleen Mülla ületas Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlustel Tallinnas teivashüppes kuldmedalit võites kõrguse neli meetrit ja viis sentimeetrit ning näitas, et tal on juba praegu võimeid enamaks. Foto: Marko Mumm

Kolme vanema vanuseklassi Eesti noorte kergejõustiku sisemeistrid selgitati tavapäraselt Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis, kus rassis ligikaudu kuussada atleeti.

Rakvere kergejõustikuklubi ViKe esindanud Lääne-Viru noorsportlased võitsid 14 medalit. Nendest viis olid kuldsed, seitse hõbedased ja kaks pronksised. Lisaks näidati pea paari­kümnel korral tulemusi, mis andsid koha kaheksa parema hulgas, rääkimata ühest maakonna noorterekordist ning isikliku rekordi parandustest.

Neidude noorsoo (U23) vanuseklassi kaugushüppes saavutas esikoha Lishanna Ilves (5.97). Kaks hõbedat teenis Anette Hallik, kes ületas teisena finišijoone nii 1500 meetri (5.14,20) kui ka 800 meetri jooksus (2.35,68). Kuni 20-aastaste neidude teivashüppes riputati väga pikale veninud ja enam kui viis tundi väldanud võistluse järel kuldmedal kaela Marleen Müllale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles