Aaspere–Haljala teelõigu ehitusel on ilmaoludest tingitud paus

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Aaspere–Haljala teeehitusel praegu töö ei käi, vaid oodatakse, kuni ilm seda taas lubab.
Aaspere–Haljala teeehitusel praegu töö ei käi, vaid oodatakse, kuni ilm seda taas lubab. Foto: Ain Liiva

Ilmast tulenevalt kehtestas maanteeamet Aaspere–Haljala teelõigul ümberehitustöödele veebruari alguses tehnoloogilise pausi, mis kestab eeldatavalt märtsi lõpuni.

Riigimaantee nimetatud teelõiku ehitab aktsiaselts Merko Ehitus Eesti, kelle ettepanekul tehnoloogiliseks pausi otsus ka tehti.

Aaspere–Haljala teelõik ehitatakse ümber mõlemas suunas kahe rajaga teelõiguks. Kuni tööde valmimiseni on piirkonnas liiklejatele igal ajal avatud mõlemas suunas üks kolme ja poole meetri laiune sõidurada.

Merko Ehitus Eesti kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Kätlin Kaasiku teatel on eelmise aasta suvest kestnud ümberehitustööd kulgenud plaanidele vastavalt. "Talve alguses valitsenud pehme ilm võimaldas korrapärase tehnoloogilise pausi algust edasi lükata ja mõnes töölõigus teha algse ajakavaga võrreldes plaanitust rohkem," märkis Kaasik.

Autojuhtidel palutakse ümberehitataval teelõigul liigeldes olla tähelepanelik ja järgida liikluskorraldusmärke. Möödasõite ja muid ohtlikke manöövreid on soovitatav tööpiirkonnas vältida.

Esialgse plaani kohaselt kestab tehnoloogiline paus märtsi lõpuni. Tööde jätkamise kuupäev täpsustatakse märtsi lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles