Naabrivalve piirkond Tamsalu vallas täienes kolme majapidamisega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu valla vapp.
Tamsalu valla vapp. Foto: Graafika

Tamsalu vallavanem Toomas Uudeberg rääkis, et naabrivalve piirkond omavalitsuses laienes, sest moodustati Nurga sektor Järvajõe külas, kuhu kuulub kolm majapidamist. “Kohaliku piirkonna esindajana kirjutas lepingule alla sektori vanem Toivo Hallik,” ütles vallavanem.



Toivo Hallik, kes on Laiamäe Talu OÜ Järvajõel asuva Laululinnu külalistemaja omanik, kommenteeris, et naabrivalve koostööd tegid Järvajõe küla elanikud juba eelnevatel aastatel. Nüüd vormistati naabrivalve juriidiliselt, lepinguna.

Tamsalu vallas moodustati esimene naabrivalve sektor 2009. aasta detsembris Uude­külas. Naabrivalvesse kaasati 25 kodu. 2010. aasta juulis loodi sektor Metsakaevu külas, kuhu kuulub kolm kodu.

MTÜ Eesti Naabrivalve on 5. mail 2000 kodanikualgatuse korras asutatud ühing, mille eesmärk on tõsta elanike turvalisust kodudes ja nende lähemas ümbruskonnas elanike endi aktiivse tegutsemise tulemusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles