Hõreda rivistusega Tapa käsipallimehed hoidsid Põlvat pinges

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Marten Saar oli üks kaheksast sitkest Tapa käsipallurist, kes üleeile põlvalastele nende koduplatsil närvikõdi valmistasid.
Marten Saar oli üks kaheksast sitkest Tapa käsipallurist, kes üleeile põlvalastele nende koduplatsil närvikõdi valmistasid. Foto: Ain Liiva

Üleeilseks Eesti käsipalli meistriliiga mänguks kaheksa pallurit kokku saanud Spordiklubi Tapa meeskond andis valitsevale meistrile Põlva Servitile tolle kodusaalis nii ägeda lahingu, et mõni vastasleeri mängija ja poolehoidja lausus hiljem külalistele tunnustavaid sõnu.

Meistrivõistluste põhiturniiri kolmanda ringi kulminatsiooniks olnud matši eel oli tapalaste peatreeneril Elmu Koppelmannil tükk nuputamist, enne kui kriitilise hulga mängijaid kokku sai. “Meil oli ligi viisteist meest ära, kellel suurem põhjus ja kellel väiksem,” kõneles juhendaja. “Viis meest olid vigastatud, neli olid tööülesannetega seotud. Lootsin, et äkki tulevad paar nooremat meest kaasa, aga nemad ei saanud õppimise pärast.”

Elmu Koppelmanni sõnul tal samas sellist hirmu polnud, et mänguks minimaalselt vajaminevat seitset meest kokku ei saa. Lõpuks läks suisa nii hästi, et lisaks väravavaht Mikola Naumile ja kuuele väljakumängijale leidus üks vahetusmees, kelleks oli 16-aastane koolipoiss Markus Roosipuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles