Ugala teater jõuab lähiajal Rakverre kolme lavastusega

Katrin Uuspõld
Copy
Ugala noortelavastust “Kuidas minust sai HAPKOMAH” näeb Rakvere teatris märtsis.
Ugala noortelavastust “Kuidas minust sai HAPKOMAH” näeb Rakvere teatris märtsis. Foto: Ugala

Rakvere teatris on lähikuudel võimalik osa saada lausa neljast Ugala lavastusest.

100. hooaega tähistav teater toob virumaalastele näha mõru armastusloo “Triller” ning publiku nõudmisel jõuab teist korda Rakverre “Kuidas minust sai HAPKOMAH”, lavastus, mille piletid sügisel kiirelt välja müüdi. Märtsis annab Ugala külalisetenduse ka publiku palavalt armastatud lavalooga “Emadepäev”, mille mängukordade arv läheneb juba sajale.

14. veebruaril Ugala teatris lavale jõudvat “Trillerit” näeb Virumaa publik juba loetud päevad pärast esietendust. Taago Tubina põnevust ja kiremängu täis lavastuses astub üles Mirtel Pohla, kellele see on esimene kord Ugala tükis kaasa teha.

Lugu hakkab hargnema õhtust, kui naine saabub koju ja avastab oma mehe kohta midagi väga ehmatavat. Ta ei oska teha muud kui paluda appi enda hea sõbranna. See on esimene samm nelja inimese elu puudutavas sündmusejadas. Iga järgmine samm toob kaasa ettearvamatuid ja üha kaugemale ulatuvaid tagajärgi. Milleni võib viia üks esmapilgul kergekaalulisena näiv tegu, kui mängus on armastus? “Triller” etendub Rakvere teatris 26. veebruaril.

Lavastus “Kuidas minust sai HAPKOMAH” põhineb samanimelisel raamatul, mille narkosõltuvusest rääkivad lood jahmatasid tuhandeid lugejaid juba siis, kui need ilmusid järjejutuna portaalis Nihilist. Autor pseudonüümiga HAPKOMAH kirjeldas brutaalse detailitäpsusega sellist Eestit, mida keegi meist ei taha tunda, kuid mis ometi varitseb siinsamas kõrval: kõrvalkorteris, kõrvaltoas, kõrvalistmel. Vallo Kirsi noortele suunatud lavastus etendub Rakvere teatris 3. märtsil.

“Emadepäev”, huumoriküllane ja teraapiline lavastus kõigile lastevanematele, etendub Rakvere teatris 18. märtsil. Liis Aedmaa autorilavastuses püütakse leida võimalust, kuidas lastest normaalseid inimesi kasvatada ning seejuures ise terve mõistuse juurde jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles