Vinni spordikompleks ning esteetika- ja tantsukool pälvisid peresõbraliku ettevõtte tunnustuse

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Rahvastikuminister Riina Solman (vasakult) andis tunnustuse üle esteetika- ja tantsukooli asutajale ning juhatajale Merje Poomile. Tema kõrval seisab Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. 
Rahvastikuminister Riina Solman (vasakult) andis tunnustuse üle esteetika- ja tantsukooli asutajale ning juhatajale Merje Poomile. Tema kõrval seisab Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. Foto: Erakogu

Eesti vabariigi aastapäeva puhul tunnustas rahvastikuminister Riina Solman koostöös Eesti Lasterikaste Perede Liiduga peresõbralikke ettevõtteid ja asutusi. Lääne-Virumaalt said tunnustuse osaliseks Vinni spordikompleks ning esteetika- ja tantsukool.

Esteetika- ja tantsukooli asutaja ning juhataja Merje Poom oli tänulik. "On tore, kui märgatakse ja tunnustatakse," lausus Poom. 

Riina Solman rääkis, et rahvastikuministrina tegutseb ta selle nimel, et peresõbralikkus oleks ühiskondlikult hinnatud väärtus. "Kõik need ettevõtted, kes saavad sellel aastal tunnustuse osaliseks, väärtustavad lastega peresid ja mõistavad ka suure pere suuremaid vajadusi," ütles Riina Solman. Rahvastikuminister lisas, et on veendunud, et lisaks praktilistele sammudele, nagu lastega peredele vajalike teenuste ja toetuste täiendamine, tuleb muuta ühiskonna hoiakuid, millest reaalsed muutused sageli just alguse saavadki. 

Rahvastikuminister Riina Solman tunnustas esimest korda peresõbralikke ettevõtjaid ja asutusi, keda aitas välja valida Eesti Lasterikaste Perede Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles