Avariisse sattunud päästjad on endiselt haiguslehel

Toomas Herm
Copy
Väljakutsele teel olnud päästeauto sõitis teelt välja.
Väljakutsele teel olnud päästeauto sõitis teelt välja. Foto: Ain Liiva

Ida päästekeskuse Lääne-Virumaa päästepiirkonna juhataja Jaak Janno ütles, et eelmise aasta viimasel päeval avariisse sattunud neli päästjat on haiguslehel. Janno andmetel plaanib üks pritsimees märtsis tööle tulla, kuid seda juhul, kui raviarst lubab.

Nelja vigastatud päästja seas oli ka üks naisterahvas. Janno selgitas, et ta on vabatahtlik päästja, kes tol hetkel kuulus komando koosseisu.

Eelmise aasta viimase päeva varahommikul kell 5.34 sai Rakvere päästekomando väljakutse liiklusavariile, mis oli juhtunud Rakvere–Haljala maantee kolmandal kilomeetril Tõrremäe külas. Teelt oli välja libisenud veoauto haagis.

Väljakutsele reageerinud põhiauto sõitis libeda maantee tõttu teelt välja ja rullus üle katuse. Avariis said viga kõik neli kabiinis olnud päästjat. Kiirabi viis kaks pritsimeest Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, ülejäänud kaks Rakvere haiglasse.

Kõik neli päästjat on nüüdseks haiglast välja saanud, küll aga oli laupäevase Virumaa Teataja uudises "Põhiauto purunemine seab Rakvere päästjad keerulisse olukorda" väärinfo, et nad on taas rivis. Autor palub vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles