Tapal hõigati välja aasta teod ja neid teinud inimesed

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonnas hinnati aasta teo tegijaks Tapa valla seenioridele üritusi korraldav Anu Jonuks.
Sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonnas hinnati aasta teo tegijaks Tapa valla seenioridele üritusi korraldav Anu Jonuks. Foto: Vladislav Musakko

Vabariigi aastapäeva tähistamisel Tapa kultuurikojas tunnustati eelmisel aastal vallas tublisid tegusid teinud inimesi.

Aasta teo tunnustus anti välja neljas kategoorias: kultuuri- ja spordivaldkonnas, haridus- ja noorsootöövaldkonnas, sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonnas ning ettevõtlus- ja vabatahtliku töö valdkonnas.

Kultuuri- ja spordivaldkonnas pälvisid aasta teo eest tunnustuse spordiklubi STEV ja Taavi Luik. SK STEV korraldas koostöös 1. jalaväebrigaadiga väga esindusliku ja huvitava spordiürituse "Battle for Tapa", mis tõi ekstreemjooksurajale jooksuhuvilisi ka välismaalt. Taavi Luik veab Tamsalu gümnaasiumis, oma endises koolis, eest meediaringi. 

Haridus- ja noorsootöövaldkonnas pälvis tunnustuse Tamsalu gümnaasiumi direktor Tiina Parmasto. Sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonnas nimetati aasta teo tegijateks Tapa valla seenioridele üritusi korraldav Anu Jonuks ning MTÜ Virumaa Tugiteenused asutajaliige ning kauaaegne eestvedaja Senta Malva.

Ettevõtlus- ja vabatahtliku töö valdkonnas nimetati parimateks Ukraina traditsioone kandva koori Žuravuška asutaja Irina Solomatina ning Leonhard Weiss OÜ – Tapa valla suurim tööandaja ja maksumaksja erasektoris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles