Politsei korraldas ulatusliku jahi roolijoodikutele

Toomas Herm
Copy
Politseireid "Kõik puhuvad".
Politseireid "Kõik puhuvad". Foto: Ants Liigus

Laupäeval korraldas politsei maakonnas ulatusliku reidi, kuhu olid kaasatud patrullid Narvast ja Jõhvist. Kaheteistkümne tunni jooksul puhus alkomeetrisse 246 juhti, neist kolm olid tarvitanud alkoholi.

Lisaks tabati kaks juhtimisõiguseta sohvrit, üks registreerimata sõiduk; üks roolikeeraja eiras politsei peatumismärguannet ja üks sohver ületas lubatud sõidukiirust. Veel jäi politseile pihku kolm juhti, kes eirasid muid liiklusnõudeid.

Teisipäeva hommikul korraldati samuti politseireid "Kõik puhuvad". Kontrolliti 431 sõidukijuhti, neist kolm olid alkoholi tarvitanud. "Mul on väga kahju, et endiselt liigub meie teedel liiga palju alkoholi tarvitanud sõidukijuhte, kes ei mõtle enda lähedastele ja panevad sellise riskeeriva käitumisega ohtu nii iseenda kui ka teiste tervise,"  sõnas Rakvere politseijaoskonna patrullitalituse juht Tauno Lempu. Ta viitas asjaolule, et teisipäeva hommikul oli mitu juhti jätnud enda sõiduki esiklaasi jääst puhastamata. Politsei keelas neil edasi sõitmise seni, kuni nad olid seda teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles