Video: nii sündis Lääne-Viru naiste värske teivashüpperekord

Copy
Marleen Mülla.
Marleen Mülla. Foto: Vladislav Musakko

Rakvere kergejõustikuklubi ViKe sportlane Marleen Mülla püstitas teisipäeval Minskis uue Lääne-Virumaa rekordi naiste teivashüppes, alistades esimesel katsel neli meetrit ja kakskümmend sentimeetrit.

Ehkki rahvusvahelisest juunioride kergejõustikumatšist Valgevenes on kavas otseülekanded, mida saab jälgida samuti interneti vahendusel, mingil põhjusel treener Hennit Küppase käe all harjutava 18-aastase rakverlase Mülla rekordhüpet ei näidatud.

Pakume siinkohal huvilistele siiski võimaluse seda vahvat sooritust tagantjärele vaadata.

Marleen Mülla lausus juba pühapäeval Tallinnas peetud täiskasvanute Eesti meistrivõistluste lõppedes, et ta on võimeline enamaks kui Lasnamäe kergejõustikuhallis tol päeval hüpatud neli meetrit ja kümme sentimeetrit.

Teisipäeval lisas ta uue rekordi sünni järel Minskist: "Kõik klappis ja siin on hea kiire rada. Lisaks samuti korralik konkurents, mistõttu ma ei pidanud üksi hüppama. Olen rahul."

Sisehooajal Mülla rohkem võistelda ei plaani, vaid keskendub nüüd treeningutele, et valmistuda suviseks hooajaks, mis tipneb Keenias Nairobis peetavate kuni 20-aastaste noorte maailmameistrivõistlustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles