Sander Pritsik murdis MM-il esitosinasse

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rootsis Eesti värve esindanud Lääne-Viru suusaorienteerujad Epp Paalberg (vasakult), Sander Pritsik ja Liis-Marii Kaso kuuluvad kõik Rakvere Orienteerumisklubisse.
Rootsis Eesti värve esindanud Lääne-Viru suusaorienteerujad Epp Paalberg (vasakult), Sander Pritsik ja Liis-Marii Kaso kuuluvad kõik Rakvere Orienteerumisklubisse. Foto: Kaisa Rooba

Lääne-Viru kahe viimase aasta parimaks nooreks atleediks valitud Sander Pritsik tegi suusaorienteerumise juunioride maailmameistrivõistlustel Rootsis väärt tulemuse, saavutades sprindis 12. koha.

Rakvere Orienteerumisklubi 18-aastase sportlase lõppresultaat Põhja-Rootsis Umeå lähistel Vindelni suusakeskuse väga tehnilisel ja kiirel rajal on tema senise karjääri parim. Esitosinas lõpetamist nimetas Sander Pritsik ise suureks üllatuseks. “Olen sellega väga-väga rahul,” lausus ta.

Et harjutamistingimused on Eestis olnud sellel talvel viletsad, mingeid erilisi ootusi tal enda sõnul enne sprinti polnud ning ta asus seetõttu starti üsna pingevabalt. “Läksin rajale mõttega, et teen oma sõidu ära ja eks siis paistab, kuidas välja tuleb,” lausus rakverlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles