Karude hingekirja lisandus ülikogenud mängujuht

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Reimo Tamm.
Reimo Tamm. Foto: Tairo Lutter

Eesti esiliiga korvpalli meistrivõistluste debütant Kadrina Karud registreeris meeskonda kogenud tagamängija Reimo Tamme.

35-aastane ja 191 sentimeetrit pikk pallur tõmbas viimati Eesti meistrivõistlustel korvpalliketsid jalga kaks hooaega tagasi, kui esindas meistriliiga meeskonda TLÜ/Kalev. "Registreerimine on tõepoolest tehtud ja andsin selleks nõusoleku," kinnitas Tamm liitumist Kadrina tiimiga, kuid ei soovinud praegu rohkem teemat kommenteerida.

Karude mänedžer Raivo Tribuntsov lausus, et praegu on tõepoolest veel vara käia välja vekslit, millal Viljandis sirgunud Reimo Tamm kadrinlaste vormi selga tõmbab, kuid pakkus, et selgus saabub majja paari nädala jooksul. "Soovime panna kõik esiliiga meeskonnad, kes ihkavad meistriliigasse minna, veel rohkem pinge alla. Me ei taha kellegi elu kergeks muuta, vaid vastupidi – soovime teha esiliiga võitmise võimalikult keeruliseks," rääkis Tribuntsov.

Mängujuhi positsioonil tegutsev Tamm on suurema osa karjäärist esindanud pealinna meeskondi, nagu Ehitustööriist, BC Kalev/Cramo, Tallinna Tehnikaülikool ja Tallinna Kalev, aga on ka põiganud üheks hooajaks Rakvere Tarva ridadesse. Samuti on ta olnud Eesti rahvuskoondises.

Päev enne registreerimistähtaja lõppu täiendas meeskonna rivistust ka Tamsalu Los Toros/TalTech.

Kui veebruari alguses liitus tiimiga Eesti-Läti korvpalliliigas heitleva TalTechi mängujuht Norman Käbin, siis kahe viimase tugevdusena toodi meeskonda sama kuu lõpus BK Liepāja eest paar mängu Eesti-Läti korvpalliliigas kirja saanud 20-aastane leedulane Tomas Butrimas ning temast aasta noorem endine noortekoondislane Jaan Erik Lepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles