Väike-Maarja kaasab laenuraha

Andres Pulver
Copy
Endises Rakke vallamajas asuv kultuurikeskus plaanitakse renoveerida mitmeotstarbeliseks ja viia üle lokaalsele küttele.
Endises Rakke vallamajas asuv kultuurikeskus plaanitakse renoveerida mitmeotstarbeliseks ja viia üle lokaalsele küttele. Foto: Arvet Mägi

Väike-Maarja vallavolikogu võttis vastu tänavuse eelarve, kus põhitegevuse tuludeks on ette nähtud 9,82 miljonit ja põhitegevuse kuludeks 9,75 miljonit eurot. Tulupoolel nähakse ette üksikisiku tulumaksu laekumise viieprotsendilist kasvu võrreldes eelmiseks aastaks kavandatuga.

Investeerida kavatsetakse sel aastal 1,347 miljonit eurot. Et toetuste osakaal on suhteliselt väike, plaanitakse investeerimiseks võtta kuni 1,1 miljonit eurot laenu. Suuremateks investeeringuteks lisaks teedele, kuhu kulub 475 000 eurot, on Rakke kultuurikeskuse hoone renoveerimine mitmeotstarbeliseks keskuseks ja selle üleviimine lokaalküttele, milleks kulub kokku 270 000 eurot, ning Väike-Maarja hooldekodusse lifti paigaldamine, mis peaks koos projekteerimisega maksma 90 000 eurot.

Väike-Maarja mitmeotstarbelise palliväljaku rajamine läheb maksma 80 000 eurot, Ao ja Nõmme paisjärve uuring 46 000 ja Simuna keskplatsi korrastustööd 40 000 eurot. Ka on investeeringuna ette nähtud üle 48 000 euro Salla piirkonna arendamiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles