Eesti Laul aitab laste kultuuriemotsioonideks taaraautomaatide abil annetusi koguda

BNS
Copy
Eesti Laulu kontserdipaik sai taaraautomaadi.
Eesti Laulu kontserdipaik sai taaraautomaadi. Foto: Arvo Meeks

Eesti Laul annetab kõikidel tänavustel kontsertidel kogutud taara tagastusest saadava raha heategevusfondi Aitan Lapsi kaudu Eesti lastele ja noortele kultuuriemotsioonide pakkumiseks.

Eesti Laulu, heategevusfondi Aitan Lapsi, Eesti rahvusringhäälingu ja Saku suurhalli koostöös on viimasel neljal aastal jõudnud Eesti Laulu peaproovi head kodumaist muusikat nautima kokku ligi 6000 last. Sel aastal annetab Eesti Laul kahes poolfinaalis, peaproovis ja finaalkontserdil nii lava taga kui ka publikualadel tarvitatud toodete taara tagastusest saadava raha Eestis elavatele lastele kultuuriemotsioonide loomiseks.

“Kahe nädala jooksul koguneb Eesti Laulul osalevate artistide, korraldajate ja kokku rohkem kui 10 000 pealtvaataja kaudu arvestatav hulk taarat ning sel aastal läheb kõik kohapeal tagastustest saadav raha fondile,” kinnitas Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula.

Heategevusfond Aitan Lapsi varustas koostöös Tomraga kontserdipaigad taaraautomaadiga.

“Eelmisel aastal annetasid Eesti inimesed taaraautomaatide abil kõigi aegade rekordsumma ehk üle 161 000 euro, võimaldades lastel ja noortel kogeda häid emotsioone nii teatri, kunsti, kirjanduse, muusika kui ka spordi kaudu,” rääkis heategevusfondi Aitan Lapsi juhatuse liige Eve Männik.

Eesti Laulu peaproov toimub täna kell 13 Saku suurhallis, õhtune finaalkontsert algab kell 19. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles