Toomas Uudeberg: vallavanemana olin mängiv treener

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Toomas Uudebergil polnud vahepeal Virumaa Teataja toimetuse ruumidesse pikka aega asja olnud, kuid Tapa valla aukodanikuks saamise puhul tuli tal anda intervjuu ja sel korral toimus see siin.
Toomas Uudebergil polnud vahepeal Virumaa Teataja toimetuse ruumidesse pikka aega asja olnud, kuid Tapa valla aukodanikuks saamise puhul tuli tal anda intervjuu ja sel korral toimus see siin. Foto: Vladislav Musakko

Tapa valla vastne aukodanik Toomas Uudeberg hoiab elus üht vana Nokia telefoni. SIM-kaarti selles pole ja telefon üritab alatasa omanikuga pragada, et pandagu sisse. Aga Uudeberg ei pane, sest telefonil on tema jaoks teine funktsioon: riistapuu hoidku meeles kõikide (loe: paljude) sõprade-tuttavate sünnipäevi ja andku neist õigel ajal teada.

Needsamad paljud sõbrad ja tuttavad on viimasel paaril nädalal Toomas Uudebergi õige telefoni punaseks helistanud, et õnnitleda teda Tapa valla aukodaniku tiitli eest.

Toomas Uudeberg, kui teile helistasin ja teid õnnitleda üritasin, siis te hakkasite kohe nalja viskama. Ka teeme tõsise või naljaintervjuu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles